Quantcast
Till salu inom

"svenska arméns lk70 ryggsäck bättre säljes"

Butik Bollnäs
Idag

Peugeot Streetzone 12 2 takt

26 490 kr
Blocket.se
Lilla Edet
Idag

SODIAK Hästlastbil-3 sits R...

766 500 kr
Blocket.se
Linköping
Idag

Omega Seamaster 300 2531.8000

25 000 kr
Blocket.se
Västerås
Idag

Laddverktyg 6,5x55 Lee DeLu...

400 kr
Blocket.se
Ystad
Idag

Mopedbil Aixam crossover

39 900 kr
Blocket.se
Butik Ängelholm
Idag

Ryds 510 GT / Yamaha F80 -99

119 500 kr
Blocket.se
Idag

Sonos Play:5

1 800 kr
Blocket.se
Sigtuna
Idag

Blandad student/kurslittera...

250 kr
Blocket.se
Lomma
Idag

Ikea Söderhamn 3-sits med e...

3 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Sopa lagom : bättre balans i curlingfamiljen

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 3 år
Månpocket, 2005. Pocket 255s. 150g. Mycket gott skick. ISBN 9172320095. Många föräldrar slår knut på sig själva för att barnen ska ha det bra. Ändå gror det dåliga samvetet. Ägnar vi för lite tid åt barnen? Servar vi dem för mycket? Låter vi dem sitta för länge vid datorn? I Sopa lagom! Bättre balans i curlingfamiljen kan du läsa om hur man får barn att ta mer ansvar. Hur man stärker sitt barns självkänsla och varför barn växer genom motstånd. Du får veta mer om hur datorspel påverkar barn och hur man hjälper barn att inte bli tjocka eller kroppsfixerade. Dessutom berättar flera familjer hur de löser vardagens pussel. Barnpsykologen Elisabeth Cleve och journalisten Maria Carling går på djupet med fenomenet "curling" och berättar hur man "sopar lagom" åt sina barn i olika åldrar. Sopa lagom! är en klok och inspirerande bok som lyfter fram det viktigaste i en bra relation mellan barn och föräldrar. Maria Carling, journalist på Svenska Dagbladet, lanserade begreppet curlingföräldrar i Sverige. Elisabeth Cleve är leg. psykolog och leg. psykoterapeut, flitigt anlitad föreläsare och författare till flera böcker om barn.
150 kr
Bokbörsen.se
Utbildning  ·  Stockholm

VIk lärare i Svenska och ekonomiska ämnen

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Ross Tensta gymnasium har ca 750 elever på fyra nationella program och IVIK/PRIVIK. Vi arbetar enligt Ross-konceptet med bl a ämnesintegration som en viktig komponent. 1 plats(er).Vi söker dig med erfarenhet av att ha undervisat i svenska och ekonomiska ämnen på gymnasiet i en mångkulterell miljö. Tjänsten är på 80% och är ett vikariat. I tjänsten ingår mentorskap och handledning av elever med olika diagnoser varför vi ser att du har dokumenterad erfarenhet av dylikt arbete. Du är tydlig, lyhörd och har lätt att samarbeta med andra i arbetslaget. Anställningsform: Tidsbegränsad. Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Du har erfarenehet enligt ovan.
0 kr
Metrojobb.se
Utbildning  ·  Stockholm

Lärare i gymnasiet - svenska och samhällskunskap

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare med cirka 40 500 medarbetare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som är inspirerande, engagerande och vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med många möjligheter. Stockholms stad ska vara en attraktiv arbetsgivare med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Södra Latin är en gymnasieskola där undervisningen präglas av en kulturell profil och ett vetenskapligt förhållningssätt i en trygg och trivsam miljö. Skolan har estetiska utbildningar i musik, dans, teater, bild och formgivning samt teoretiska utbildningar inom naturvetenskap, samhällsvetenskap och språk. 1 plats(er).Undervisning i svenska och samhällskunskap på humanistiska programmets språkinriktning samt på spetsutbildningen i musik. Behörig gymnasielärare i svenska och samhällskunskap samt ett stort intresse för samarbete och arbeta med pedagogisk utveckling tillsammans med kollegor och elever. Fem dagar i veckan. Löneform: Månadslön. Individuell lönesättning. Anställningsform: Tidsbegränsad. Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Vana av undervisning på gymnasiet. Varaktighet: 6 månader eller längre.
0 kr
Metrojobb.se
Camping och Frilufsliv  ·  Västerås

Svenska Arméns LK70 ryggsäck bättre begagnad

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Svenska Arméns LK70 ryggsäck bättre begagnad
105 kr
Tradera.se