Quantcast
Till salu inom

"sulky barnvagn blocket säljes"

Vaggeryd
Igår

Sulky Crescent compact 360

1 200 kr
Blocket.se
Vaxholm
Igår

BRIO Race Sulky

700 kr
Blocket.se
Värmdö
Igår

Kronan Sulky S

500 kr
Blocket.se
Kalmar
Igår

Sulky baby travel

400 kr
Blocket.se
Solna
Igår

Crescent Compact sulky / vagn

600 kr
Blocket.se
Åstorp
2 dagar

Sulky crescent

500 kr
Blocket.se
Alvesta
2 dagar

Kronan sulky

900 kr
Blocket.se
Kumla
2 dagar

Kronan sulky s

1 200 kr
Blocket.se
Borås
2 dagar

Paraplysulky säljes

150 kr
Blocket.se
Haninge
3 dagar

Barnvagn kronan sulky, häng...

500 kr
Blocket.se
Norrköping
3 dagar

Barnvagn & bilbarnstol & su...

1 900 kr
Blocket.se
Vellinge
3 dagar

Barnvagnar

250 kr
Blocket.se
Alingsås
3 dagar

Sulky Baby Travel i bra skick

500 kr
Blocket.se
Haninge
3 dagar

Emmaljunga Sulky Scooter

999 kr
Blocket.se
3 dagar

Beemoo Easy Fly barnvagn

500 kr
Blocket.se
Borås
3 dagar

Babytravel Dublin trillingv...

1 000 kr
Blocket.se
Lund
3 dagar

Kronan Sulky S

1 250 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 9

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Lomma

Jätte fin hallo kitty sulky

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Säljer en jätte fin hallo kitty sulky som köptes för 2 månader på babyland. Jag har använt vagnen 2 gånger så den är som ny syns inte att den är använd. Vagnen har fullt liggläge med bra selar och en jätte stor varukorg. perfekt som extravagn och ta otroligt lite plats i bilen. Jag kan skicka vagnen med bussgods för ca 170:- vet exakt hur mycket när jag vet var den ska skickas. Denna vagn har slutat säljas i affären. Priset kan diskuteras inom rimliga gränser vis snabb affär. Finns fler bilder vid intresse
700 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Värmdö

Akta Graco TravelSystem Sulky

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Fint skick, lite använd. Ej använd dagligen utan bara på resa eftersom den är så smidig att fälla ihop. Bara vrida ett enda handtag (enhandsfattning räcker) så fäller den ihop sig av sig själv. Ryggstödet kan fällas helt bakåt så barnet kan ligga ned och sova. Solskydd och rejäl förvaringshylla underst. Praktiskt löstagbart "bord" med drickahållare. Fempunkts säkerhetssele. Framhjulen kan enkelt låsas i fast framåtriktat läge om så önskas.
450 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Kungälv

Nästan ny Sulky bortslumpas

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Vi har en Bebidoo Sulky Alu Tri Fold Night Blue som är nästan helt oanvänd. Smidig att fälla ihop, tar inte mycket plats. Lite osäkra på årsmodellen, men vi tror det är 2010 års modell. Avtagbar sufflett med stängbart solfönster. Ställbart ryggstöd. Bromsbara Bakhjul. Stor shopping korg. 5 punkts bälte. Svängbara och låsbara framhjul. Den finns att köpa i diverse babybutiker för cirka 2700 kr. Bland annat här: http://www.barnvagnar-webbutik.com/produkter/barnvagnar/bebidooknorr-sulky-alu-tri-fold.php Vagnen finns i Ale strax norr om Göteborg. Kan även visas i centrala Göteborg under kontorstid efter överenskommelse. Så länge annonsen finns kvar finns vagnen kvar.
700 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Ulricehamn

Carena sulky

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Hej! Ska byta ut våran sulky då vi behöver en något stabilare eftersom vi flyttat ut till ojämnare underlag ;) Vagnen har varit ett bra komplement för övrigt och rekomenderas som extravagn i bilen eller regelbundet för dig/er som bor i villaområden eller staden. Har varit bra vid inhandlingar också då bra korg finns undertill för div saker eller varor. Inköpt i feb-mars i år i Ulricehamn 999:- så kvittot kan säkert hittas ifall något garanti ärende skulle uppkomma det närmaste. Tacksam för mailkontakt så hörs vi vid köp :) Mvh Maria
400 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Markaryd

Barnvagn / Sulky Quinny Zapp -08

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
Quinny Zapp -08 Röd säljes Pris 800:- Vagnen är mycket lättmanövrerad med ett svängbart framhjul (360 grader, hjulet kan även låsas), är enkel att fälla ihop och tar väldigt lite plats. Den är därmed perfekt för resan eller som cityvagn. Vagnen är i gott skick och är endast använd under semestern. Vikt: 6 kg Mått (hopfälld): 69-30-27 cm Vagn, bärväska, regnskydd samt förvaringspåse ingår. Jag nås på både mail och telefon.
800 kr
Blocket.se