Quantcast
Till salu inom

"sufflett bugaboo crescent diva säljes"

Nacka
Idag

Barn cyklar

800 kr
Blocket.se
Falkenberg
Idag

Helig birma katt

7 000 kr
Blocket.se
Karlstad
Idag

Bugaboo Buffalo -16

2 000 kr
Blocket.se
Eskilstuna
Idag

Emmaljunga Scooter S

1 850 kr
Blocket.se
Härryda
Idag

Löparchassi till Bugaboo /...

2 500 kr
Blocket.se
Halmstad
Idag

Crescent och merida

2 700 kr
Blocket.se
Jönköping
Idag

Flakmoped

25 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Stockholm

Bugaboo Cameleon +Tillbehör,Adapter,Babyskydd

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Jättefin Bugaboo Cameleon med mörkgrå bas och toppklädsel i off white. Helt nya, oanvända(!) framhjul och många tillbehör. Ingår: * Sitt- och liggdel * Regnskydd * Myggnät * Lattehållare * Svart åkpåse(Crescent Diva - passar perfekt) * Toppklädsel i grön fleece(blekt i sufflett) * Svart sommarsufflett i fleece(solblekt) Pris: 6200 kr Acta Graco babyskydd med bas. Fint skick och självklart inte krockad eller skadad! Pris: 500 kr Adapter för att enkelt klicka på Acta Graco babyskydd på Bugaboo Cameleon. Pris: 300 kr PAKETPRIS: 6.800 kr!
6 800 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Svedala

Crescent diva.

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Tjenare. Säljer grabbens vagn. En Crescent diva, rullat sen 2011, ny servad i dec 2012 då vi väntar till ökning men är nu i behov av en tvilling vagn då vi väntar tvillingar, så vagnen är ny servad med nya bakhjul m.m. Vagnen har en röd bugaboo sufflett och både sitt och liggdelen går i sand färg. Två svängbara hjul som går att låsa. Vändbar sitt/liggdel samt styret går att vända. Pris 1800kr/bud BVSA!
0 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Trosa

Crescent Diva, Brio Race och Buggyboard maxi

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Svart välskött och mycket fin Crescent Diva -11. Sitt- och liggdel. Nytt chassi som använts i ett par månader, mestadels inomhus. Suffletten är solblekt. 1400 kr. Snygg sufflett från Frankofant i nyskick, passar även Bugaboo Cam. 250 kr Brio Race svart med beiga detaljer. Mycket fint skick, endast använd som extra vagn. 700 kr. Ståbräda Buggyboard maxi, mycket fint skick. Såld. Vagnarna har förvarats inomhus.
700 kr
Blocket.se

Crescent Diva -11

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Både ligg och sittdel. Är en duovagn. Vagnen som är av årsmodell 2011 är köpt från köpbarnvagn.se i juli 2013. Vagnen är använd väldigt lite under två månaders tid då jag hade sonen i babybjörn mest hela tiden. Säljs med orange bugaboo cam sufflett för 2000:- Säljs med två suffletter, en orange och en blå bugsboo cam, för 2300:- Kan skickas. Ingen prutmån finns.
2 000 kr
Blocket.se

Crescent Diva

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Säljer min Crescent Diva med svartbotten och röd sufflett från 2012 Har använts till ett barn är i gott skick förutom en liten detalj på bygel (därav ett lite lägre pris). Med vagnen kommer också ett regnskydd från crescent som man köpte separat. En bra och enkel kombivagn som påminner om bugaboo, vändbar vilket innebär att den är bra på vintern när det har snöat då man kan ha de stora hjulen fram. Mer info om Vagnen hittar man här http://crescentbarnvagnar.se/ligg-och-kombivagnar/ligg-och-kombivagnar/diva/
2 000 kr
Blocket.se