Allt till salu inom "stenkakor värdering"

Sortering:
BMW C 400 X 2023
Butik Upplands-Bro
Idag
79 900 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Elektronik  ·  Skurup
LP & Stenkakor & Hp-Skrivare
Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En hög med LP-skivor säljes i befintligt skick. Blandade titlar (dubbletter kan finnas), blandat skick. Inga rariteter. Säljes för 400:- Stenkakor, 120st säljes i befintligt skick. Blandade titlar, dubbletter förekommer. Det finns en del "Snoddas" bland titlarna. Säljes för 400:- Paketpris för både LP och stenkakor är 700:- Pris: 300:- Endast hämtning p.g.a storlek och vikt. Skurup ligger ca 20 min från Malmö.
400 kr
Blocket.se
Filmer och Musik  ·  Västerbottens län
Vinyl skivor ( Lp, Singlar,Ep ) kasetter mm
Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Hej,jag köper dina vinylskivor,musikkassetter,rullband,stenkakor allt kan vara utav intresse,även annat som är musikrelaterat är också intressant, mindre mängd eller större samlingar. Hör utav dej vad du än har,KORREKT VÄRDERING OCH DÄRMED BÄST BETALT får du utav mej. (har du bud från annat håll så låt mej veta) 070-2572552.
0 kr
Blocket.se
Mat och miljö : en bok om svenska kostvanor
Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 år
Gleerup, 1970 Inbunden, 275s. 22x14cm, 478g. Illustrerad. Mycket gott skick. Baksidestext: Mat är mer än föda. Vårt kosthåll sammanhänger med traditions- och samhällsbetingade vanor och värderingar. Maten är fast integrerad i vår kulturmiljö, rumsligt, tidsligt, socialt. I denna bok har professor Nils-Arvid Bringéus sammanställt en rad svenska etnologers forskningsrön om svenska kostvanor. Översiktliga artiklar som ur olika synpunkter belyser sambandet mellan mat och miljö kompletteras med studier om surströmming, spickeskinka, mårtensgås, långkål, syltemjölk, stenkakor och smörgåsbordet. Vi får veta hur kaffet blev svensk nationaldryck, varför hästköttet ratades, hur vi lärde oss äta svamp och hur folkliga föreställningar förhåller sig till vetenskapliga. Innehåller "Människan, maten och miljön" av Nils-Arvid Bringéus, "Svensk kostforskning" av Brita Egardt, "Nord- och mellansvenskt kosthåll i kulturekologisk belysning" av Phebe Fjellström, "Östligt och västligt från söder till norr" av Harald Hvarfner, "Kostvanor bland fiskare i Bohuslän" av Alfa Olsson, "Mårten gås" av Sigfrid Svensson, "Syltemjölk" av Nils-Arvid Bringéus, "Stenkakor" av Nils-Arvid Bringéus, "Långkål" av Nils-Arvid Bringéus, "Rökt skinka, torkade gäddor och surströmming" av Gösta Berg, "Främmande inslag i äldre gotländskt kosthåll" av Gösta Berg, "Hur kaffet blev svensk nationaldryck" av Sigfrid Svensson, "Det svenska smörgårdsbordet" av Gösta Berg, "Hamburgare - hästkött" av Brita Egardt, "Svamp som föda" av Brita Egardt, "Spickeskinkan, göken och Apostlagärningarna" av Brita Egardt och "Tätörten, folktron och forskningen" av Gustav Ränk.
150 kr
Bokbörsen.se
Mat och miljö : en bok om svenska kostvanor
Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Gleerups. 1:a upplagan uppl. 1970. 276 s. Inbunden. 22x14cm. 480 gram. Nära nyskick. Baksidestext: Mat är mer än föda. Vårt kosthåll sammanhänger med traditions- och samhällsbetingade vanor och värderingar. Maten är fast integrerad i vår kulturmiljö, rumsligt, tidsligt, socialt. I denna bok har professor Nils-Arvid Bringéus sammanställt en rad svenska etnologers forskningsrön om svenska kostvanor. Översiktliga artiklar som ur olika synpunkter belyser sambandet mellan mat och miljö kompletteras med studier om surströmming, spickeskinka, mårtensgås, långkål, syltemjölk, stenkakor och smörgåsbordet. Vi får veta hur kaffet blev svensk nationaldryck, varför hästköttet ratades, hur vi lärde oss äta svamp och hur folkliga föreställningar förhåller sig till vetenskapliga. Innehåller "Människan, maten och miljön" av Nils-Arvid Bringéus, "Svensk kostforskning" av Brita Egardt, "Nord- och mellansvenskt kosthåll i kulturekologisk belysning" av Phebe Fjellström, "Östligt och västligt från söder till norr" av Harald Hvarfner, "Kostvanor bland fiskare i Bohuslän" av Alfa Olsson, "Mårten gås" av Sigfrid Svensson, "Syltemjölk" av Nils-Arvid Bringéus, "Stenkakor" av Nils-Arvid Bringéus, "Långkål" av Nils-Arvid Bringéus, "Rökt skinka, torkade gäddor och surströmming" av Gösta Berg, "Främmande inslag i äldre gotländskt kosthåll" av Gösta Berg, "Hur kaffet blev svensk nationaldryck" av Sigfrid Svensson, "Det svenska smörgårdsbordet" av Gösta Berg, "Hamburgare - hästkött" av Brita Egardt, "Svamp som föda" av Brita Egardt, "Spickeskinkan, göken och Apostlagärningarna" av Brita Egardt och "Tätörten, folktron och forskningen" av Gustav Ränk. Understrykningar.
75 kr
Bokbörsen.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj