Quantcast
Till salu inom

"sphynx omplacering säljes"

Sunne
8 dagar

Omplacering Sphynx

500 kr
Blocket.se
Norrtälje
Idag

Kanadisk Sphynx med Stamtav...

20 000 kr
Blocket.se
Kristianstad
Igår

Chinchilla Perser

12 000 kr
Blocket.se
Sverige
Igår

Akut omplacering

500 kr
Blocket.se
Örebro
2 dagar

Ragdollkatter omplacering

5 000 kr
Blocket.se
Ljusnarsberg
2 dagar

Kanin för omplacering

200 kr
Blocket.se
Landskrona
2 dagar

Omplacering mops

15 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Älvsjö

Sphynx söker nytt hem

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Hej! Vår sphynxhona (f.2003) söker nytt hem. Hon är väldigt social och nyfiken, tycker om att vara med överallt, van vid barn. Gillar att sola :) Söker ett nytt kärleksfullt hem, med mycket tid för henne. Gärna med andra katter. Vaccinerad, har stamtavla, SVERAK-reg, steriliserad, chip. Självklart följer de saker hon har (kattlåda, koja, leksaker, klöspelare, vattenfontän, matskål, tröja, sele, transportlåda) samt kvarvarande sand och mat med vid omplacering. Skicka ett mail vid intresse för mer info.! / Vänl. Åsa
3 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Stockholm

Capital Sphynx kattunge för omplacering

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Tyvärr måste vi omplacera våran sphynx nakenkatt pga allergi. Hon är född i maj 2012 och är en väldigt social och pigg liten kattunge. Registrerad hos Swerak ID-märkt med chip Veterinärsbesiktigad Stamtavla Vaccinerad Avmaskad Dolda fel försäkrad hos IF Hon är rumsren, äter och dricker jättebra Köpekontrakt, kattmöbel, låda etc följer med. Vi sätter inget pris på katten men förutsätter att du som är intresserad kommer med vettigt förslag och är medveten om ansvaret. Bilden är suddig, hon är för snabb för att fastna när hon är på det humöret.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västmanlands län

Omplacering sphynx

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Hej! Vi har en sphynxhane på lite drygt fyra år som behöver ett nytt hem. Han är vaccinerad, chippad, kastrerad och fullförsäkrad. Vi har allergi i familjen och situationen börjar bli ohållbar. Kotten är ej van vid barn eller andra djur. Han är en underbar underfundig herre med behov av lugn och ro. Om intresse finns av att ge honom en chans så svara gärna på mailen, så kan vi ha kontakt via telefon efter det. Med vänlig hälsning Anna
100 kr
Blocket.se

Kastrerad 9 årig sphynx för omplacering

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Min underbara kisse måste tyvär flytta. Han trivs inte längre hos oss då vi är hemma alldeles för lite.Han är världens goaste kisse,supergosig busig och väldigt social. Det är med stor sorg jag nu måste omplacera honom och det viktigaste är att han får komma till ett hem med massor av tid och kärlek. Han är van vid både barn, hundar och andra katter.Hör av er vid intresse på mail,sms eller slå en signal.
1 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Östermalm

Vacker Don Sphynx hona, omplacering

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
S*Don Amour Harmonia Vi måste med sorg i hjärtat omplacera vår fina Don Sphynx hona då hon inte går ihop med vår andra katt. Hon är väldigt kelig och tillgiven, kryper gärna upp i knät och spinner. Fyller 3 år i vår. Mycket fin stamtavla. Hon vill ha ett kärleksfullt och livslångt hem. Skicka gärna ett mail och berätta vad ni har att erbjuda denna fina tjej! Bättre bilder kommer upp inom kort.
0 kr
Blocket.se