Quantcast
Till salu inom

"screwpull vinöppnare säljes"

Sundsvall
2 dagar

Spishäll & inbyggnadsugn

1 000 kr
Blocket.se
Nacka
26 dagar

Boj olaneta vinöppnare Spanien

1 000 kr
Blocket.se
Landskrona
1 månader

Parti vinöppnare

5 000 kr
ABC-Annons.se
Norrköping
11 år

Lyxig Vinöppnare

389 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Exklusiva vinöppnare

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Screwpull LM200 vinöppnare. Tillverkad av Le Creuset. Testvinnande proffsöppnare. Ny i etui med folieskärare. Nypris 1100,- säljes för 600,- Produkthemsida: http://www.lecreuset.co.uk/Product-Range-uk/Screwpull/Open/Everyday-Range/LM-200-Classic-Lever-Model/ Bordsöppnare Thorin Rapid tillverkad i Schweiz. Högkvalitativ öppnare för vinkällare eller bänkskiva. 900,-
0 kr
Blocket.se
Husgeråd  ·  Stockholm

Exklusiv vinöppnare, Screwpull, original

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Professionell vinöppnare (LM-2001) av högsta kvalitet i borstad aluminium med separat folieskärare och droppkork. Alla tre produkter ligger i en exklusiv trälåda och originalförpackningen är obruten med plastfolien kvar (således aldrig använd). 10 års garanti. Modellen hålls stadigt kring flaskhalsen likt greppet om handtagen på en tång. Den är gedigen i konstruktionen med bra passform på delarna. Spiralen som är smal, vass och teflonbelagd är mycket effektiv och skonsam mot korken. Nypris 1500:-
700 kr
Blocket.se

Humidor och Screwpull vinöppnare

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Fin Screwpull humidor i presentkit med exklusiv Screwpull vinöppnare med bordsställ. Presentkartong medföljer. Aldrig använd. Perfekt present för speciella tillfällen.
850 kr
Blocket.se
Husgeråd  ·  Hallands län

Exklusiv oanvänd Laguiole vinöppnare

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Du har nu möjlighet att köpa en helt oanvänd vinöppnare/screwpull av märket Laguiole. Laguiole vars korkskruvar alla är handgjorda och är att betrakta som de exklusivaste korkskruvarna i världen Utmärkt att ge bort som present, då den är helt oanvänd du får dessutom med den fina presentförpackningen.
300 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Vinöppnare, Screwpull LM-400B

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
Vinöppnaren LM 400-B (Metal) från Screwpull (helt oanvänd). Lm 400 är en mycket exklusiv och lättanvänd modell från Screwpull som kommer med en smidig folieskärare (se vidare omdömde och betyg på http://smartson.se/index.aspx?id=8941).
1 000 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord