Allt till salu inom "sås till rökt fläskfile recept"

Sortering:
skålar
Täby
Idag
50 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Såser och dippsåser / Inspirerande klassiska och nya recept från hela världen
Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 7 månader
Bridgewater Book Company Ltd. 1:a svenska uppl. 2006. 96 s. Inbunden. Förlagets illustrerade pappband ("kartonerad"). Nära nyskick. En utsökt sås kana utgöra skillnaden mellan en duktig och en mästerlig kock! Det råder inget tvivel om att en vällagad sås som kompletterar en rätt kan förvandla en vanlig måltid till en fest. Den kan sätta sting på anrättningen, göra den gräddigt fyllig, förstärka smaken i huvudingrediensen, balansera konsistenser och ofta ge presentationen en viss elegans. Det finns ingen klar skiljelinje mellana såser och dippsåser. vilket framgår av många recept i den här fanstiska, nya kokaboken. Bland recepten på dippsåser återfinner man alla de där goda tilltuggen och kanapéerna som man kan servera separat med råa grönsaker, pitabröd, tortilla chips och grissini. Perfekt för speciella tillfällen.
88 kr
Bokbörsen.se
Sås med olivolja och 32 goda recept
Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Di Luca & Di Luca AB. 1:a uppl. 2000. 64 s. Inbunden. Spiralbunden. Nära nyskick. "Jag upptäckte olivoljesåser på en krog jag blev rekommenderad i Toscana. Det som imponerade allra mest var deras fräscha och säregna såser. Efter middagen gick jag in i köket för att få receptet. Det besod av tre ord: olivolja, buljong och grönsaker. Fantastiskt nog visade det sig fungera även hemma i Sverige. Hoppas att du ska få glädje av min bok." - Fernando di Luca, född 1936 i Fano, Italien, är en italiensk-svensk entreprenör inom matbranschen. di Luca, som var utbildad kamrer, kom till Sverige 1961 och jobbade inledningsvis med restaurang- och hotelljobb. Han började senare importera matoljor: en majsolja blev 1971 hans första importprodukt, därefter kom solrosolja och från 1974 även olivolja, som vid denna tid var en produkt som knappast användes i matlagning i Sverige, utan enbart såldes på apotek. Från 1974 var han även importör av pasta från Barilla. Familjeföretaget Di Luca & Di Luca utvecklade även varumärket Zeta för italienska matvaror.
102 kr
Bokbörsen.se
Sås med olivolja och 32 goda recept
Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Di Luca & Di Luca AB. 1:a uppl. 2000. 64 s. Inbunden. Spiralbunden. Nära nyskick. "Jag upptäckte olivoljesåser på en krog jag blev rekommenderad i Toscana. Det som imponerade allra mest var deras fräscha och säregna såser. Efter middagen gick jag in i köket för att få receptet. Det besod av tre ord: olivolja, buljong och grönsaker. Fantastiskt nog visade det sig fungera även hemma i Sverige. Hoppas att du ska få glädje av min bok." - Fernando di Luca, född 1936 i Fano, Italien, är en italiensk-svensk entreprenör inom matbranschen. di Luca, som var utbildad kamrer, kom till Sverige 1961 och jobbade inledningsvis med restaurang- och hotelljobb. Han började senare importera matoljor: en majsolja blev 1971 hans första importprodukt, därefter kom solrosolja och från 1974 även olivolja, som vid denna tid var en produkt som knappast användes i matlagning i Sverige, utan enbart såldes på apotek. Från 1974 var han även importör av pasta från Barilla. Familjeföretaget Di Luca & Di Luca utvecklade även varumärket Zeta för italienska matvaror.
102 kr
Bokbörsen.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj