Quantcast
Till salu inom

"mysinge soffa ikea säljes"

Trollhättan
Igår

Möbler sökes

Citiboard
Järfälla
Idag

Söderhamn fåtölj turkos ens...

1 200 kr
Blocket.se
Göteborg
Idag

Gott och blandat

299 kr
Blocket.se
Malmö
Idag

Sängben i trä

195 kr
Citiboard
Malmö
Idag

Ben i trä till soffa

195 kr
Citiboard
Uppsala
Igår

120-säng säljes

1 400 kr
Citiboard
Örebro
Idag

Divan soffa

2 500 kr
Blocket.se
Linköping
Idag

IKEA Risör Skärmvägg

50 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Soffor och fåtöljer  ·  Stockholm

Tresitssoffa med schäslong

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Tresits soffa med schäslong säljes! Soffan heter mysinge och kommer från Ikea. Den har några år på nacken men i väldigt bra skick! Inklusive schäslong är den ca 3 m. (schäslongen är 1.40) Pga flytt hinner jag dessvärre inte tvätta överdraget som alltså är avtagbara och väldigt enkla att tvätta. Beskrivning på hur soffan sätts ihop (väldigt enkelt) finns! Soffan finns att hämta i hammarbyhöjden vardagar efter 17.00- Gärna så snabbt som möjligt! Svar sker endast via mail.
1 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Billig Mysingesoffa måste bort OMGÅENDE

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Jag säljer min soffa omgående då jag inte har plats för den längre. Soffan är av modellen "Mysinge" 3 sitts och köpt från IKEA. Soffan är ombäddningsbar och fungerar bra att sova i. Ni får med er 2 st klädset, ett i beige och en som på bilden visar. Jag behöver bli av med soffan senast torsdag annars åker den på tippen, vilket vore synd. Maila gärna.
600 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Uppsala

Soffa IKEA Mysinge - i fint skick & bäddbar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
På grund av flytt säljer jag nu min IKEA Mysinge 3-sitssoffa. Soffan är i mycket fint skick. Armstödet kan monteras på höger eller vänster sida och fällas ner för att göra soffan bäddbar. Det lilla bordet kan monteras på valfri sida, oberoende av armstödet. Klädseln är brun/grå (se detaljbild) som är avtagbar och kan kemtvättas. Nypris var 3500 kr. Soffan avhämtas på Kapellgärdet, Uppsala.
500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Fin divan/bäddsoffa

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Då jag ska flytta säljer jag min fina soffa från IKEAs serie Mysinge. Soffan går att sätta ihop som man vill, det går även bra att ta bort divanen helt. Detsamma gäller för borden som är flyttbara. Armstöden går att fälla ner och kuddarna i ryggen kan tas bort, soffan kan då användas som en bäddsoffa (motsvarar en 90 säng). Klädseln är avtagbar (undantaget en kudde vars blixtlås har gått sönder och som vi därför sytt ihop). Soffan är lite solblekt, men annars i bra skick och helt nytvättad!
1 400 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Östergötlands län

Soffa med schäslong

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Soffa i mjukt mörkbrunt bomullstyg. Modell: IKEA mysinge. Går att dela för smidig transport. schäslongen kan monteras till höger eller vänster. Kuddarna medföljer. cirkamått: djup soffa : 88cm djup schäslong: 186 cm bredd: 268 cm sitthöjd: 42cm I fint skick förutom att några av de dolda dragkedjorna till överdraget är trasiga.
1 500 kr
Blocket.se