Quantcast
Till salu inom

"mustang cykel säljes"

2 dagar

Dam och herr cycklar

1 500 kr
Blocket.se
Älmhult
6 dagar

Mustang barncykel

700 kr
Blocket.se
Bollnäs
8 dagar

Mustang och Nordstjernan

1 200 kr
Blocket.se
Mark
8 dagar

Damcykel

500 kr
Blocket.se
Uppsala
9 dagar

Cyklar Nordstjernan Mustang...

1 700 kr
Blocket.se
10 dagar

Cyklar

900 kr
Blocket.se
Stockholm
1 månader

Cykel:mustang

900 kr
ABC-Annons.se
Växjö
1 månader

Damcykel Mustang

1 200 kr
ABC-Annons.se
Skurup
1 månader

MUSTANG

795 kr
ABC-Annons.se
Skurup
1 månader

CYKEL

580 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

Damcyklar  ·  Eskilstuna

NY Mustang citybike 28" 2400.-

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Idag
Ny Mustang Citybike 28" säljes för under halva inköpspriset, köpte den till min dotter men hon cyklar inte så då säljer jag den istället. Självklart med full garanti, kvitto och orginalhandlingar. Mer info på länken; http://www.mustang.se/damcykel/city-avenue-8-vaxlad-28.html Hon har endast cyklat på den två gånger, med andra ord är den ny. Trist men då den endast står så är det onödigt att ha den kvar, priset går att förhandla vid snabb affär med rätt köpare som kan uppföra sig. Pratar endast Svenska & nej jag vill inte pruta via telefon, vänligen respektera detta. Har du inga pengar ringer el mailar du inte oss...
2 400 kr
Blocket.se
Herrcyklar  ·  Eskilstuna

NY Mustang City Comfort 28" 2000.-

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Då jag inte har användning av två stycken cyklar avyttrar jag min nyinköpta (höstas) Mustang herrcykel i nyskick, inte alls använd många gånger! Plasten sitter kvar på skärmarna, luften i däcken ingår utan extra kostnad. Självklart finns orginalkvittot kvar så att du inte tror att den är stulen :) Mer info på länken; http://www.mustang.se/herrcykel/city-komfort-28-herrcykel.html Cykel är alltså cyklad på MAX 5 gr då jag även har en annan cykel och ärligt talat vem trampar runt i snöslasket frivilligt när man har bil? Priset är redan prutat & klart till 2000.-. Hittar du en billigare ny Svensktillverkad cykel av samma kvalité rekomenderar jag dig att köpa den istället så slipper jag prisoptimister & de utan pengar :)
2 000 kr
Blocket.se
Barncyklar  ·  Burlöv

Cyklar pojk & Flick Monark Crescent Mustang

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljes 5 stycken pojk & flick Cyklar Monark , Crescent , BKC m.m. med nycklar i, utom 2 st utan lås. I bra skick. Kvalitets cyklar. Ärliga. 250kr styck eller alla för 1000:- 6st Fast pris! Pruta kan ni göra någon annanstans!!!! Ej lönt att ringa om du vill pruta! Inkl en mustang herr cykel med defekt bakhjul, lagret sönder! Går ej att cykla med den. Kan även köpas separat för 250kr. Har även extra däck o slang 22" till pojk & flick cyklarna. Helt nya. 100kr styck , ej prutbart , bjuder ej på dom vid köp! Ring vid intresse eller maila Mvh
250 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Mustang City Comfort 28 tum

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
En riktigt fin och fräsch cykel från Svenska Mustang där man sitter högt och bekvämt. Cykeln är genomgången och servad i bromsar, drivlina, hjul och växlar. - Nyservad och körklar Växlar: 3 (SRAM Vridväxel) Bromsar: fotbroms bak & handbroms fram Hjulstorlek: 28 tum (622mm) Ramstorlek: 55cm Cykeln finns i vår verkstad på Ranhammarsvägen 20F, i Ulvsunda industriområde, källarvåningen. Ej skyltat. OBS! Ring för att enklast hitta hit.
1 720 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Skaraborg

Flickcykel Mustang För 6-8-åring

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vet inte exakt tummen på cykeln men den har passat min dotter fram tills hon var ca. 8 år. Den har blivit lite trög i styrningen och sen är det eventuellt en pungtering på den men jag antar att det är lätt fixat för den som kan och hinner. ;) Nypriset för den var runt 1800:- på Ica Maxi för ett par år sen, säljer den nu för 300:- pga av skavankerna. :)
300 kr
Blocket.se