Quantcast
Till salu inom

"mountainbike cykel begagnat blocket säljes"

Tyresö
Igår

RTX 2070 Super ....som NY

5 800 kr
Citiboard
Helsingborg
6 dagar

Trek mountainbikes 20 tum

900 kr
Blocket.se
6 dagar

Dam- och barncyklar

500 kr
Blocket.se
Jönköping
18 dagar

Scott Scale RC Ramkit med V...

16 000 kr
Blocket.se
Upplands-Väsby
28 dagar

MTB, Mountain och gravel bi...

600 kr
Blocket.se
Vellinge
1 månader

Specialized Hotrock 16 tum...

999 kr
Blocket.se
Mölndal
2 månader

Trek superfly 24

1 500 kr
Blocket.se
2 månader

Merida Dino 20 tum

1 500 kr
Blocket.se
Norrköping
Igår

Skåp med glasdörrar

80 kr
Citiboard

Tidigare annonser till salu

Herrcyklar  ·  Stockholm

Herrcykel ( Ej mtb eller racer)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hej! Jag ska börja pendla till och från jobbet samt cykla lite inne i stan och är på jakt efter en herrcykel ( ej mountainbike eller racer). Det behöver inte vara 1 miljon växlar på den utan bara det är en bra och bekväm cykel som tar mig från punkt a till punkt b utan att jag behöver reparera den en massa. Den får gärna vara ny eller i fint begagnat skick. Mitt maxbud är ca 5000-6000 kr Maila mig bild samt info om din cykel och har du tur så är det just din cykel jag köper.
0 kr
Blocket.se
Mountainbike  ·  Gävle

Dirt cykel. Cove

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Tjena det har nu blivit dags att göra sig av med dirtcykeln då jag har trappat intresse. Det är en ihopbyggd av en cykelbyggare. Spec: Ram: Cove foreplay ltd. Aluminium ram. (9000kr) Gaffel: Scott Psylo. (3200kr) Broms: Hayes Nine. (1600kr) Kedjestyrare: MRP World Cup. (1200kr) Växel: Scott Deore. Vevparti. Truvativ Hussefelt. 26 tums däck, fungerar även bra med 24 tum. Cykeln är nyservad. Den är i bättre begagnat skick. Sadeln är skadad och repor finns. Dock inget som påverkar cykelns bruk skick.
3 900 kr
Blocket.se
Cyklar  ·  Ekerö

Barncyklar och Mountainbike

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Två barncyklar av märket LOGAN Den rosa har stödhjul utan skruv, 3 år gammal men i helt skick. 200:- Den blå/svart/silver färgade cykeln är 1 år gammal och väldigt lite använd. Fint skick 250:- Mountainbike i begagnat skick, fixa luft i däcken, putsa bort lite rost osv.. 600:- Jag vill bli av med cyklarna omgående så det är först till kvarn som gäller!!! Dom är i helt skick, dåligt med luft i däcken och viss rost på den större men i övrigt fullt brukliga cyklar!!!
0 kr
Blocket.se
Mountainbike  ·  Ystad

Specialized P1 -08

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Säljes pga tappat intresse. Bytt: Styre till Tourque bar, köpt begagnat så lite slitet, men slittåligt som inget annat styre, därav valet. Originalstyre finns ej att tillgå. Eastern plastpedaler vita Däck Maxxis Hookworm Allt annat original. Sett över det hela i bra skick då den inte blivit använd senaste tre säsongerna. Kan tänkas att gå ner i pris vid snabb affär. Nås enklast på telefon måndag-fredag efter 18:30.
3 500 kr
Blocket.se
Mountainbike  ·  Halmstad

Mountainbike GT

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej! Nu säljer jag min GT, den är i begagnat skick i både växlar och utseende. Den har stått ute hela vintern så den behövs rustas upp lite. Annars är det en skön och bra cykel. Hör av er på min mail om ni har frågor. Bara avhämtning. Mvh Adrian Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
700 kr
Blocket.se