Quantcast
Till salu inom

"mops beagle blandras köp säljes"

Härnösand
Igår

Blandras kattunge

3 000 kr
Blocket.se
Jönköping
Idag

Bully XL blandras hane 11 m...

10 000 kr
Blocket.se
Norrtälje
Idag

Kaninungar

500 kr
Blocket.se
Norrtälje
Idag

Kaninungar

500 kr
Blocket.se
Piteå
Idag

Supersöta kaninungar

300 kr
Blocket.se
Eskilstuna
Idag

Anka Svensk Gul

300 kr
Blocket.se
Nordmaling
Igår

Kycklingar

60 kr
Blocket.se
Håbo
Igår

Kaniner

100 kr
Blocket.se
Mölndal
Igår

Unika nakna chihuahua bland...

25 000 kr
Blocket.se
Igår

Fina kattungar.

10 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hundvakt i 6 mån

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hej! Jag behöver en hundvan person som har mycket tid över att passa min lilla hund i 6 månader då jag har fått ett jobb i Maldiverna och åker den 1 September. Det är väldigt svårt för mig att lämna bort honom i ett halvår, han behöver mycket uppmärksamhet och kärlek. Han heter Arthur och är en blandras mellan en mops och en beagle, han kommer ifrån england och kommer att vara 10 månader när jag åker. Han är väl tränad och är inga problem att ta hand om. Just nu bor han i stan och det funkar väldigt bra i lägenhet men han älskar även landet. Jag kommer att köpa in hundmat för ett halvår innan jag åker och kommer även betala dig som hundvakt 10.000 kronor när jag kommer hem. Jag kan skriva en hel novell om arthur här men det är nog lättast att ni som är intresserade mailar mig istället!
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Göteborg

Fodervärd till våran underbara kille Arthur

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Söker fodervärd till våran underbara kille Arthur som är en blandras mellan en mops och en beagle, även kallad puggle. Han är tre år, jätte social och funkar toppen med andra hundar. På grund av ändrad bostad behöver vi nu hitta ett härligt och hundvänligt hem till honom , gärna med andra hundar och nära till natur! Vi kommer skriva ett fodervärds kontrakt på först 6 månader och sedan får vi se hur vi gör (förlänger om allt funkar bra hos er och vi fortfarande inte kan ha honom hos oss) Han är våran prins och vill verkligen hitta ett bra "extra" hem till honom. Vill ni ha mer information tveka inte att maila mig.
1 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Stockholm

Letar nytt hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ung, kastrerad hanhund av blandras (Engelsk Bulldog,Mops och Beagle) söker nytt hem snarast. Ett lekfullt energiknippe som älskar att gosa och bli kelad med. Fantastisk hund som behöver nytt hem snarast.Han intelligent och kommer väl överens med både barn och katter,men skall inte bo med annan handhund. Bogart har fått alla vaccinationer, är veterinärbeiktigad. Inflyttad från USA.
500 kr
Blocket.se

Bortsprungen hund

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
VÅR UNDERBARA ARTHUR SPRANG BORT IDAG (17/8) RUNT KLOCKAN 19.00 I JOHANNEBERG VID NÄCKROSDAMMEN I GÖTEBORG. HAN ÄR TRE ÅR GAMMAL, EN BLANDRAS MELLAN EN MOPS OCH EN BEAGLE (PUGGLE) HAN ÄR BEIGE OCH SVART RUNT ÖGON OCH NOS. SNÄLLA HÖR AV ER OM NI VET NÅGOT!
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Malmö

Mops/beagle tillgänglig

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Hej, Har en blandras hund (mops/beagle) som är 1år och 7 månader gammal som jag tyvärr måste sälja då jag ej har tid att se efter honom. Jag vill att han hamnar i ett hem där han kommer att älskas lika mycket som han gör hos mig.
4 000 kr
Blocket.se