Quantcast
Till salu inom

"monark cykel size 510 säljes"

Sundsvall
Idag

Spinning cykel

2 000 kr
Blocket.se
Gävle
Idag

MTB 27" Juliet Seven Striker

2 500 kr
Blocket.se
Nacka
Idag

Barn cyklar

800 kr
Blocket.se
Butik Uppsala
Idag

Adria Coral XL 670 SP Axess...

749 000 kr
Blocket.se
Norrköping
Idag

Trehjuling

500 kr
Blocket.se
Avesta
Idag

ITERA Cykel

600 kr
Blocket.se
Uppsala
Idag

Kawasaki vn 750 -99 Triumh...

50 kr
Blocket.se
Kungsholmen
10 dagar

Cykel (Monark)

6 000 kr
Blocket.se
Kristianstad
Idag

Ny träningsbänk

2 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Damcyklar  ·  Helsingborg

Monark nästan helt ny

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Härmed säljer jag min nästan helt splitter nya Monark Karin cykel då jag knappt cyklar alls längre så känns det väldigt onödigt att ha en så fin cykel bara stående i garaget. Jag fick den av min son i födelsedags present för 4 månader sen och den är knappt använd sedan dess. Korg bak och fram belysning fot och handbroms 3växlar orginallås med 2st nycklar size 510 28" samt orginal kvitto Vid intresse så ring, inga Mail eller SMS, Tack.
2 000 kr
Blocket.se
Damcyklar  ·  Lund

Monark karin som ny

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
hejsan dags att sälja min cykel som är endast 3 månader gammal och jätte fin inga repa elr skada på den allt funkar och är i toppskick, bilden säger allt säljs pga jag ska flytta till en annan stad model 2011 28 tums 510 size 3 växlar korg fram och bak belysning fot och handbroms ORGINAL KVITTO och ORGINAL LÅS MED 2 ST NYCKLAR MEDFÖLJER SÅ KLART inga mail elr sms tack
2 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Lund

Fin Monark, med allt

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hej, har nu tänkt sälja mina fina cykel. Kommer ha bättre användning av pengarna jag får av att sälja cykel än att ha kvar den, alltså lika bra att sälja pärlan då :) Det är en Monark 1908 size 510. 3 växlar, korg, lampor fram och bak, bromsar med mera. Tur nog har jag även kvittot kvar och båda nycklarna till låset finns! Hör av er! :) MVH Felix
1 800 kr
Blocket.se
Damkläder  ·  Lund

Monark citybike

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i Igår
Hej! Säljer min vinröda monark citybike då jag inte har behov av den längre när mitt sommar jobb tar slut. Det är en mycket fin cykel med tre växlar. Den är i size 510, alltså den större modellen. Allt är original så som lås, cykelkorg, lampor mm. Det finns två nycklar till låset. Den är köpt för mindre än ett halvår sedan och kostade då 4995kr och säljes nu för halva priset! Finns på klostergården, pris kan diskuteras vid snabb affär.
2 500 kr
Blocket.se
Damkläder  ·  Malmö

Vit monark Karin

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Säljer min mycket fina monark Karin som är i nyskick, köptes i somras. Info om cykeln. 3 växlar, bra pakethållare, hand och fotbroms, belysning fram och bak, ram size 510. Säljer cykeln endast för att vi har köpt en liten Pendelbil vi har börjat använda, så cykeln står bara! (Ursäkta dåliga bilden!) Vid övriga frågor kan ni helst maila, men ringa går också bra! Priset är 1900:- men kan diskuteras vid snabb och smidig affär :-) Mvh Alex och Maria.
1 900 kr
Blocket.se