Quantcast
Till salu inom

"modkat kattlåda säljes"

Varberg
7 dagar

Modkat kattkåda

550 kr
Blocket.se
Södertälje
28 dagar

Modkat kattlåda

300 kr
Blocket.se
Lund
Igår

Kattlåda samt katthus

150 kr
Blocket.se
Östersund
Igår

Syskon tillsammans

2 500 kr
Blocket.se
2 dagar

Startpaket katt

1 000 kr
Blocket.se
Varberg
2 dagar

Ragdoll

2 500 kr
Blocket.se
Växjö
2 dagar

Katt sälj pga Allergi

500 kr
Blocket.se
Butik

Modkat kattlåda svart

999 kr
NYTT Supercat.se
Butik

Modkat kattlåda grå

999 kr
NYTT Supercat.se
Butik

Modkat kattlåda vit

999 kr
NYTT Supercat.se
Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Djurtillbehör  ·  Haninge

Modkat kattlåda

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Vit Modkat kattlåda. Nypris mellan 1195-1395 Jag säljer min för att en av mina katter inte gillar denna låda. Den är kanonbra annars för det blir nästa ingen sand alls utanför! Detaljerad beskrivning finns på denna länk: www.supercat.se/toabestyr/modkat-kattlada-vit.html Lådan är begagnad och använd i ca 2 månader, men den är helt ren och fräsch och påsen som är i går att använda fortfarande.Tycker man det är fräschare att köpa en ny så finns de att köpa för 125 kr. Spaden ingår oxå den är helt oanvänd.
800 kr
Blocket.se
Katt  ·  Gävle

Katthona

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jag måste nu tyvärr sälja min söta katt då jag inte har den tid hon behöver. Hon är en supermysigt långhårig flicka på 2 år. Just nu är hon en innekatt men skulle passa lika bra som en utekatt då hon är en modig tjej. Hon följer gärna med överallt och älskar att gosa. Mitt pris är 700 och då följer även en Modkat kattlåda med som förhindrar att kattsanden kommer på golvet. Även en litterlocker tunna för rengöring av kattlådan. Är du intresserad eller har några frågor går det bra att maila.
700 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Sollentuna

Modkat kattlåda Rosa & PEI POD PINK

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Modkat - where modern cats do their business! En av de främsta anledningar till att älska din Modkat är dock att den djupa lådan minskar risken för att sanden ska sprätta utanför! Modkats storlek: Höjd 38,1 cm Djup 40,6 cm Bredd 40,6 cm NY PRIS 1295 KR SÄLJES FÖR 500 KR PEI POD PINK StorleK Bredd öppning 23,5 cm Höjd öppning 26 cm Bredd utsida 59 cm Höjd utsida 43 cm NYPRIS 1195 KR SÄLJES FÖR 500 KR
500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Östermalm

Kattlåda MODKAT

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vit ModKat kattlåda, 41x38x41cm Kattlådan är inköpt på Bromma zoo för en månad sen. Endast använd i 1 vecka. Säljes på grund av att vår kisse flyttat ut till föräldrarna på landet. NYSKICK! Ord pris. 1795:- Låda med spade, borste och innepåse till sanden. Bästa kattlådan i världen! Utan tvekan! Snygg design, enkel att göra ren & diskret för katten. Den djupa lådan minskar risken för att sanden ska sprätta utanför.
1 000 kr
Blocket.se

Modkat - smartaste kattlådan med takingång

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Modkat kattlåda med smart takingång- kattsanden stannar i lådan! Mått 41x38x41cm, färg orange. Riktigt snygg och är i mycket fint skick, lite använd. Katterna älskar den, men nu byter vi till en ny Modkat med annan färg. Ingår: Begagnad liner (lajner). Det går att beställa nya från ett flertal ställen på nätet. Ingår ej: Spade (som visas på bilden) saknas Nypris från 1295:-, mitt pris 700:-.
700 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord