Quantcast
Till salu inom

"militärcykel m42 säljes"

Butik
Idag

Asahi Pentax Super-Takumar...

2 500 kr
Blocket.se
Vetlanda
5 dagar

Husqvarna 256 A militärcykel

27 500 kr
Blocket.se
Haninge
6 dagar

Sony A7R samt diverse objektiv

Blocket.se
Nässjö
6 dagar

Fuji X-T1 systemkamera med...

1 900 kr
Blocket.se
Kil
12 dagar

Fina M42 objektiv

500 kr
Blocket.se
Ulricehamn
20 dagar

BMW Växellådor M30B35, M50B...

Blocket.se
Värnamo
23 dagar

M42 Asahi Super Takumar F1....

650 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Herrcyklar  ·  Lund

Miltär, Herr,Singlespeed,Racer

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
NU har jag fyra st cyklar jag ska sälja. Cykel nr 1 " 26" En gammal klassisk militärcykel modell m42 funkar bra med härligt rull. Sliten i lacken och i frambromsen som dom flesta av dessa är. Pris 800 Cykel nr 2 "26" En äldre 3 växlad mustang även denna i slitet lack men rullar på lika bra för det. Orginal lås finnes. Pris 600 Cykel nr 3 "28" En klassisk orange crescent världsmästarcykel ombyggd till singlespeed. Har fotbroms och två handbromsar. En riktigt skön singlespeed som rullar på bra. Orginallåset fungerar. Pris 1400 Cykel nr 4 Den fina gammla Mustangen ska nu säljas med en tår i ögat, en cykel som rullar på bra med sina 10 växlar.Cykeln har Shimano komponenter och lacken är i bra skick. Cykeln har fungerande lyse och lås. Passa på att köpa en mycket fin cykel till vettigt pris, cykla på den som den är eller bygg om det till en snygg singlespeed. pris 1500
600 kr
Blocket.se
Herrkläder  ·  Umeå

Militärcykel

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
En vanlig M42 militärcykel I stort sett allting är orginal utom tramporna. Den har (Trelleborg) ballongdäck på orginalhjul med fullt fungerande frambroms. Den rullar bra, kedjan är nybytt och båda bromsarna funkar. Felen framgår av bilderna. Lacken är som bilderna visar. Den saknar pakethållare och lyktor. Den står på Teg eller Mariehem (välj själv var ni vill se den) Nås enklast via SMS Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
800 kr
Blocket.se
Herrkläder  ·  Umeå

Militärcykel M42

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hej, Nu ska jag sälja min trofasta (M42) militärcykel. Den har tjänat mig väl under min tid i Umeå. Jag har aldrig haft några anmärkningsvärda fel och har inte ens fått punktering. I priset ingår ett motorcykellås som är väldigt bra, har aldrig kärvat. Däcken är av ballongtyp och är väldigt hållbara. Vid snabb affär kan priset justeras. Ring, skicka inte mejl, Jag är vaken till 22 00.
1 500 kr
Blocket.se
Herrcyklar  ·  Vallentuna

Militärcykel M42

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Militärcykel i bra bruksskick, däcken är ett par år gamla. Först till kvarn gäller
1 900 kr
Blocket.se
Herrkläder  ·  Uppsala

Militärcykel i bra skick

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Militärcykel M42, den orginala med frambroms. Fungerar felfritt även lyset. Tar dig lika säkert fram på grusväg som när du glder i stan. Svensk kvalitet byggd för strid och tuffa förhållanden. Tål att trampas på. Smsa försnabbt svar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 095 kr
Blocket.se