Quantcast
Till salu inom

"medryttare södertälje säljes"

Södertälje
Igår

Löshår äkta 50gram/pkt

400 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hästskötare  ·  Södertälje

Medryttare till två fullblod och ponny

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Söker medryttare till fullblodsston, 2 st båda 3 år gamla, samt en äldre c-ponny, 2-3 dagar/v. Ponnyn promenadrids i skog och mark men går gärna något lättare pass på ridbanan då och då. Fullbloden är under utbildning i hoppning och dressyr, snälla att rida ut på både ensamma och i sällskap! Ingen mockning, du tar bara hand om hästen/hästarna! Vi finns i mölnbo, tre mil söder om Södertälje. Bil behövs då kommunala färdmedel saknas. 600:-/ mån. Välkommen att ringa!
600 kr
Blocket.se
Hästskötare  ·  Södertälje

Medryttare till pigg äldre c-ponny

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Snäll och stabil c-ponny söker medryttare. Denna gentleman har gjort sitt på tävlingsbanorna men tycker det är skoj att jobba lite lättare pass på ridbanan samt gå mysiga turer i skogen. Ingen hoppning, markarbete över bommar är dock ok. För att ta sig till stallet behövs bil och du är därmed vuxen i mindre storlek alternativt yngre med engagerade föräldrar. Du rider 2-3 dagar/v och tycker om att pyssla med hästen. Ingen mockning eller annan stallskötsel (om du inte vill såklart)!
500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Södertälje

Utvecklas mer i vår dressyrridskola

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Inför hösten har vi möjlighet att ta emot några nya elever i vår verksamhet. Dressyrgrupper där man rider 2 och 2 för välutbildad, engagerad instruktör. Våra skolhästar är mycket välutbildade halvblod med tävlingsmeriter i både dressyr och hoppning (t om St George/1,30). Vi tar emot elever över 15 år med god ridvana. Fasta grupper varje eller varannan vecka, finns även tider för drop-in som bokas per gång. Det finns möjlighet att vara medryttare/träningsryttare hos oss. Vi ordnar även hoppträningar varje månad. Fräscht, nytt stall. Ridhus och ridbana. Välkommen att läsa mer på www.hippikos.se
450 kr
Blocket.se
Hästskötare  ·  Södertälje

För träningsintresserad dressyrryttare

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Hippikos Utbildning ab erbjuder plats för några nya elever och medryttare/träningsryttare inför hösten 2013. Mkt välutbildade halvblod med tävlingsmeriter t om 1,30 hopp, st george dressyr. För dig som har god ridvana och vill utvecklas vidare. Fasta träningsgrupper i dressyr om 2 ryttare/grupp och i hoppning om 4 ryttare/grupp samt möjlighet att vara medryttare 1 - 4 dagar/vecka inkl träningar för instruktör. Vi tar emot ryttare över 15 år. Läs mer på www.hippikos.se. Välkommen!
450 kr
Blocket.se

Medryttare till två trevliga islandshästar

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Söker två personer som kan rida helst två dagar i veckan. Hästarna fungerar bra att rida på volten och trevliga vid uteritt - ej för helt nybörjare. Jag vill du ska ha erfarenhet av att rida islandshäst och tycka om stallsysslor som ingår. Fylla vatten mocka och sköta utrustningen osv. Fina ridvägar och belyst ridvolt. En till två dagar per vecka. Stallet är beläget mellan Södertälje och Vårsta. pris 1000kr för två dagar i veckan / månad 600 kr för en dag i veckan / månad
600 kr
Blocket.se