Quantcast
Till salu inom

"maxad c-ponny utlånas säljes"

Tierp
Idag

Bengal hane utlånas

Blocket.se
Butik Lidköping
Idag

Porsche Panamera Turbo Spor...

1 195 000 kr
Blocket.se
Butik Huddinge
Idag

Chevrolet Silverado 1500 5....

468 750 kr
Blocket.se
Butik Jönköping
Igår

Mercedes-Benz V 300 d L 4MA...

639 800 kr
Blocket.se
Butik
Igår

Djup dunsoffa i sammet och...

21 000 kr
Blocket.se
Butik Linköping
2 dagar

Frankia Platin I 8400 GD /...

2 157 500 kr
Blocket.se
Butik Sundsvall
2 dagar

Mitsubishi L200 2.5 178hk 4...

184 800 kr
Blocket.se
Uddevalla
2 dagar

Ragdoll för avelstjänst

2 500 kr
Blocket.se
Södertälje
2 dagar

Korg pa3x 256mb med Fullset

12 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hästskötare  ·  Göteborg

Underbar maxad C ponny utlånas på helfoder

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Det är med stor sorg jag lånar ut min C-ponny pga att inte hinner med henne. Felicia är 139 cm i mankhöjd och är en Whelch cob/fjording (är smidig för att vara en korsning med fjording)född 2001. Helt underbar i alla lägen 100% trafiksäker lugn i stallet och älskar att bli ompysslad. Har bilvigt tävlad för ca 2 år sen upp till LA/LB och det är det bästa hon vet. Skulle vara tacksamt om hon stod i närheten av kungälv men är öppen för förslag. Lånar ut henne på helfoder. 6 månader i taget och att du som lånar henne är minst 15 år och har föräldrar som hjälper dig men är ett stort plus om du har tävlat förut och vill tävla med "flizan" all utrustning följer med, hopp sadel träns.. Kan vara svårt att nå mig på telefon så maila mig gärna i stället Mvh Emma
0 kr
Blocket.se
Hästskötare  ·  Örebro

Maxad c-ponny utlånas

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Då tiden inte räcker till har jag planer på att låna ut min maxade c-ponny vallack. F. -91 men mycket pigg och fräsch. Snäll i hantering och ridning, men behöver en rutinerad ryttare. Ingen nybörjarponny. Aldrig skadad eller sjuk under tiden jag har haft honom, dvs 5 ½ år. Utlånas till en ansvarsfull person med god hästhållning inom Örebro-trakten. Han ska endast skogsridas och lättare träning då jag tycker att han har tränat och tävlat klart. Mejla vid intresse så berättar jag mer.
0 kr
Blocket.se
Häst  ·  Uppsala

Mycket trevlig ponny utlånas

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jag letar fodervärd till min maxade c-ponny , då jag ska prova på att ha storhäst ( oxå på foder). Han är en jättetrevlig kille , pigg och glad , utan några som helst dumheter. Dock ingen nybörjarponny,då han kan bli lite stark , och tycker heller inte om att bli ledd. Han är ganska viktbärande,så han passar även vuxna som inte väger mer än 60 kg,och runt 1.65 på längden. Jag lånar endast ut honom till dej som vill ha en "skogsmulle" att ta mysiga skogsturer på,ingen träning eller tävling,då han fick lindrig spatt för 4 år sedan,och blev t-märkt..men jag har aldrig märkt av spatten, så han är fullt ridbar , jag rider ca 4 dagar i veckan.Han är född 1996. Endast till garanterat gott hem med snälla hästkompisar,och långa dagar i hagen. Jag vill kunna hälsa på honom ibland,så jag vill att du bor runt uppsala trakten.
100 kr
Blocket.se
Häst  ·  Blekinge län

Maxad C-ponny

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
C-ponny, född 2001, 138 i mankhöjd. e: Prince River. River Po är en korsnings valack mellan eng fullblod och welsh. Säljes p.g.a övergång till stor häst. Han är tränad för C-tränare i hoppning och tävlad LD/LC.Han är en positiv och framåt ponny som älskar att jobba. Har ej tävlat dressyr med honom p.g.a mitt ointresse. Har gått som ridskolehäst innan vi köpte honom. Han är snäll att duscha, skos, klippas, lastas, osv. Under vissa perioder har han problem med knotten men med täcke fungerar det bra.Kan ridas både ensam och i grupp. Utlånas ej till foder och målsman bör höra av sig. Ni kan nå oss på: Gunnel: 0709524427 Malin: 0709525186
40 000 kr
Blocket.se
Hästskötare  ·  Falkenberg

C-ponny utlånas på foder

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Har en maxad C-ponny tjej som jag behöver få ut på foder, endast riden i ca ett år så behöver en rutinerad ryttare. Snäll i alla lägen men något rädd av sig och behöver en trygg ryttare. Superfin att rida och älskar att bli pysslad med, passar perfekt till den som vill ut på tävlingsbanan i dressyr eller bara ha en fin vän. Ej hoppad pga ryttarens ointresse. Hör av er vid intresse.
0 kr
Blocket.se