Till salu inom

"babybjörn stol på matstol säljes"

Borås
Igår

Robusta stolar 6 stycken

200 kr
Citiboard
Kungsör
Igår

Matbord

350 kr
Blocket.se
Igår

Axet matgrupp med hörnskåp

3 000 kr
Blocket.se
Kristianstad
2 dagar

Barnstol / matstol BabyBjörn

800 kr
Blocket.se
Ängelholm
15 dagar

Blöjhink skötbord Baby Dan...

60 kr
Blocket.se
Sundbyberg
24 dagar

Babybjörn matstol rosa/vit

800 kr
Blocket.se
Uppsala
25 dagar

Barnstol

900 kr
Blocket.se
Norrköping
1 månader

Babybjörn matstol vit/svart

500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Barnmöbler  ·  Vallentuna

Helt ny Babybjörn Matstol

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Matstol med unik säkerhetslösning som håller barnet stadigt på plats och tvåstegslås som bara kan öppnas av vuxna. Stolen är designad för att passa barns ryggar och att hålla barnet upprätt. Matstolens har släta ytor och den avtagbara brickan gör den enkel att rengöra. Den är också enkel att fälla ihop då den inte används. Stolen är helt oanvänd! Nypris: ca 1995:-
1 100 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Stockholm

Babybjörn Matstol (2010)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Matstol med unik säkerhetslösning Matstolen har en unik design som håller barnet stadigt på plats och tvåstegslås som bara kan öppnas av vuxna. Matstolen är designad för att passa ditt barns rygg och att hålla barnet upprätt. Matstolens släta ytor och den avtagbara brickan gör den enkel att rengöra. (Brickan går att diska i diskmaskin). Stolen är lätt att slå ihop och ta med sig på resa. Ny pris 1995:- Stolen är inköpt juli 2010.
1 000 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Stockholm

Babybjörn matstol

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Säljer min sons absolut bästa matstol från Babybjörn. Otroligt fint skick! Info: Matstolen har en unik design som håller barnet stadigt på plats och tvåstegslås som bara kan öppnas av vuxna. Matstolen är designad för att passa ditt barns rygg och att hålla barnet upprätt. Matstolens släta ytor och den avtagbara brickan gör den enkel att rengöra. Läs mer på Babybjörn´s hemsida: http://www.babybjorn.se/produkter/kok/matstol/matstol/ Ord pris 2000sek. Stolen hämtas i Älvsjö alt. skickas med post, köparen står då för frakten.
800 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Jämtlands län

BABYBJÖRN stol på stol MATSTOL

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Superbra babybjörn matstol som man spänner fast på en vanlig stol, mycket stadig och barnet sitter bra. Passar både att ha hemma men också jättebra att ta med sig, passar bra till Jul tex ! Blå & vit. Nypris 499 kr Har varit hemma hos en mormor och därför ej använd dagligen och i MYCKET fint skick!! Ring eller sms,a Anna :)
250 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Göteborg

BABYBJÖRN Matstol

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Begagnad stol som är använd endast ett fåtal gånger och är i nyskick. Nypris är ca 2 000 kronor. BABYBJÖRN Matstol är den perfekta första stolen där ditt barn sitter säkert och bekvämt från sex månader ända upp till två års ålder. Matstolen är praktisk och lätt att använda tack vare det öppningsbara bordet som också fungerar som smart låsbygel. Du slipper obekväma lyft när du sätter i och tar ur ditt barn. Med bordet i stängt läge behövs ingen extra sele. Läs mer om stolen här: http://www.babybjorn.se/produkter/kok/matstol/matstol/
900 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj