Till salu inom

"akvarieställning säljes"

Enköping
8 dagar

Akvarium Med Ställning

1 234 kr
Blocket.se
Butik Vänersborg
4 år

Terarium & Akvarie ställning

895 kr
ABC-Annons.se

Tidigare annonser till salu

Djurtillbehör  ·  Stockholm

Akvarieställningar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Akvarieställningarna är 2st och står i en djuraffär som ska upphöra. Totalhöjden per ställning är 211cm. Varje ställning innehåller 12st akv, eller egentligen 4st akv med 2st skiljeväggar i som kan plockas bort. Måtten blir då 120x35x30cm för 3st akv och ett har måtten 120x35x20cm. Självklart medföljer även ljusramper och lysrör. (Även grus om så önskas.) 8000kr för båda eller 5000kr st. Akvarierna har bottenfiltrering som drivs med en stor luftpump av märket Sonic. Denna kan köpas till för 1500kr. Avhämtning i september.
5 000 kr
Blocket.se
Fiskar  ·  Stockholm

Komplett akvarieställning samt pump

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Hej, nu är det så att jag vill sälja min akvarieställning med 12 akvarium pga att det tar upp för mycket plats i hushållet. Komplett akvarieställning med 12 akvarium, belysning, pump och doppvärmare. Doppvärmarna är helt nya i förpackning. Se bilderna på hur akvariumen och ställningen ser ut. Priset ligger för nuvarande på 6000;- dock kan jag gå ner i pris vid snabbaffär. Jag svarar förnuvarande inte via mail, så ring gärna.
6 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Dalarnas län

Akvarieställning

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 månader
SÄNKER PRISET TILL 5000! FÖRST TILL KVARN, JAG HÅLLER INTE TILL NÅGON OCH ENDAST SERIÖSA TACK! Karen är urtömda och lätt rengjorda. Snygg och stilren akvarieställning. 9 akvarium på vardera 96 liter. Välvda framrutor. 2,5 m bred, 2,2 m hög. 35 cm djup. Komplett med 9 pumpar, och belysning. Möjlighet till filterhörn finns i varje kar. Ett kar har sprucken baksida. 8'000 kr eller vettigt bud. Hör bara av dig om du är seriöst intresserad. Mail, sms eller samtal fungerar lika bra vilket som.
5 000 kr
Blocket.se
Jakt och Fiske  ·  Malmö

Akvarium med ställningar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
3st akvarieställningar 6-12akvarium i varje ställning ca50-90liter i varje akvarium. Avrinning och påfyllning finns, belysning & filterkammare ingår. 1 styck ställning med 9 st 150 liters, vissa med bakgrund, ej borrade. Pumpar och doppvärmare ingår ej, men finns att köpa till om så önskas. Priset är 1kr/liter. 2 st 350 liters på en ställning, inga tillbehör. Dessa kar ska borta innan söndag kväll annars åker dom till tippen. Karen visas & säljs lördag & söndag mellan 11.00-15.00, endast dessa dagar & tider!! Ring endast dessa tider
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Södermanlands län

Akvarieställning

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Snygg och smidig akvarieställning i mycket bra skick. Ställning med 3 tillhörande akvarier, som lyfts i och ur ställningen, lätt och smidigt. Lysramper som hänger över akvarierna ingår (+ en extra ramp). 3 st. "back-to-nature"-bakgrunder ingår (sitter redan på plats i respektive akvarium): Ställningen i sig är tillverkad i metall men väger inte mycket och är väldigt smidig. ställningens mått är 210 cm lång (från golv till tak) 65 cm bred. 30 cm djup. Är använd och säljs i befintligt skick.
1 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj